10 lucruri care ți se vor întâmpla la Street Food Festival

Posted on May 9, 2019Comments Off on 10 lucruri care ți se vor întâmpla la Street Food Festival

10 lucruri care ți se vor întâmpla la Street Food Festival

Anul acesta Street Food Festival Cluj Napoca va fi o ediție foarte specială, cu multe suerprize din partea organizatorilor, așa că vrem să te ajutăm să fii mai informat odată ce ajungi acolo

  1. Vei avea o senzație de nou și vei fi dezorientat la început, încât vei simți nevoia să îți verifici locația pe telefon. Dacă intri cu viteză pe poarta festivalului și crezi că pe baza experiențelor de anii trecuți știi exact ce să mănânci și de unde, vei constata că nu e chiar așa. Anul ăsta sunt 7 zone culinare, fiecare cu specificul culinar, decorul, vibe-ul și numele ei.
  2. Va ploua. Cu apă din cer din când în când, deci ia-ți o pelerină sau umbrelă. Va mai ploua și cu oferte culinare super atractive și îți va ploua în gură când le vei vedea, deci poftă bună.
  3. Vei vedea și vei face mult mai multe decât să mănânci. Muzică live, reprezentații stradale, show de improvizație, photobooth, workshop-uri, filme și alte chestii faine se vor întampla ca tu să participi și să te simți bine.
  4. Va fi greu să îți dai întâlnire cu cineva. „Hai lângă truck-ul cu burgeri” ar fi o indicație neinspirată, ținând cont că vor fi mai multe. „Sunt în zona cu muzică” e și asta tricky pentru că vor fi mai multe zone anul ăsta și nici chiar celebrul, „no bine, hai să ne vedem la poartă” nu va funcționa la sigur, pentru că vor fi 4 porți în festival, care mai de care mai intersantă.
  5. Vei realiza că nu e așa greu să fii vegetarian, vegan, să mânânci sănătos și chiar e fain, după ce ajungi în zona Green Village și vezi câte opțiuni sunt.
  6. Vei bea cocktail-uri sau băuturi interesante. Chiar dacă nu ți-ai propus asta, te vei trezi cu un pahar în mână, așa de poftă. Asta pentru că sunt acolo cei de la Visuin, pentru că la baruri vei vedea băuturi care arată bine, sau vei participa la unul dintre atelierele de mixology oferite de Monin.
  7. Vei dansa. Moonlight Breakfast, Robin and the Backstabbers, Byron, The Mono Jacks, Taraf de Caliu și dj locali vor avea grijă să o faci, fie că realizezi pe moment, fie că vezi în pozele de a doua zi.
  8. Vei face exerciții de dicție. Poate crezi că nu ai nevoie, dar să te vedem cum vei reuși după o bere să comanzi Philly Cheesesteak de la Tom Cooks sau Onion bhaji de la Indivan, de exemplu.
  9. Vei bea bere dintr-un pahar reutilizabil sau cel puțin, îți recomandăm să faci asta, ca gest prietenos față de mediu. 10 lei va fi berea cu pahar cu tot, urmând ca paharul să îl mai poți folosi pentru refill, caz în care berea va fi 7 de lei. Așa că dacă voiai să faci un lucru bun pentru mediu înconjurător, ai ocazia.
  10. Te vei scoate dacă ajungi acasă fără nimic de mâncare pentru că vei putea să comanzi online. Da, ai citit bine, anul ăsta Hipmenu îți oferă posibilitatea să faci asta de la anumiți vendori. Pentru detalii despre asta și pentru multe alte informații, trebuie să urmărești Event-ul pe facebook ca să fii la curent cu toate noutățile.
Comments Off on 10 lucruri care ți se vor întâmpla la Street Food Festival