Termeni și Condiții


Bine ați venit pe www.streetfoodfestival.ro, un website (numit și „site”), aparținând Why Not US, care produce Street Food Festival (denumit și „Festival”)

Acest website a fost produs și făcut public datorită colaborării, resurselor și parteneriatului dintre:

Why Not Us, Cluj-Napoca, Romania

SpeakPR, Cluj-Napoca, Romania

Următorii Termeni și Condiții se aplică întregului site și secțiunilor care vă direcționează către alte website-uri cu scopul de a face plăți, de a vizualiza sau downloada conținut. Vă rugăm să citiți cu atenție toți termenii și condițiile înainte de utilizarea acestui website.

CONSIMȚĂMÂNTUL USER-ULUI PENTRU TERMENI ȘI CONDIȚII

Why Not Us deține și prelucrează site-ul și sub-domeniile sale. Conform acestui articol ne vom referi prin „user” sau „tu” pentru a defini orice tip de vizitator al website-ului. Politicile Why Not Us în materie de confidențialitate, sau alte reguli care ar putea fi aplicate pe acest website sunt incluse, de asemenea, în acest material

Utilizarea acestui website intervine abia după ce au fost atent citiți toți Termenii și Condițiile. ÎN CAZ CĂ NU SUNTEȚI DE ACORD CU TERMENII DE AICI, NU FOLOSIȚI ACEST SITE ȘI NU DESCĂRCAȚI NICIUN MATERIAL.

MODIFICĂRI

Why Not Us are dreptul de a aduce modificări fără o notificare în prealabil. Toate aceste modificări vor fi făcute publice la adresa www.streetfoodfestival.ro/termeni-si-conditii/. Dacă decideți să navigați pe acest website, sunteți de acord cu politicile și termenii făcuți public aici. Why Not Us vă recomandă să reveniți asupra acestei categorii frecvent, deoarece, având în vedere dinamismul acestui proiect, este de datoria voastră să consultați posibilele schimbări.

UTILIZAREA WEBSITE-ULUI

Sunteți de acord să utilizați Site-ul numai în scopuri care sunt permise de ( a) acești Termeni și Condiții si ( b ) orice lege aplicabilă , regulament sau practicile general acceptate sau orientări în jurisdicțiile relevante ( inclusiv toate legile privind exportul de date sau software la și din România sau din alte țări relevante) . Sunteți de acord că sunteți singurul responsabil (și că Why Not Us nu are nicio responsabilitate față de dvs. sau orice terță parte) pentru orice încălcare a obligațiilor dvs. conform termenilor și condițiilor și pentru consecințele (inclusiv orice pierdere sau prejudiciu pe care le poate suferi ) a orice astfel de încălcări .

Prin operarea site-ului, Why Not Us nu se face responsabilă de susținerea tuturor materialelor postate. Sunteți responsabil pentru a lua măsuri de precauție și sisteme informatice pentru a vă proteja de viruși, Troojan horses, și alte tipuri de conținut dăunător sau distructiv . Site-ul poate contine inexactitati de conținut care conțin , greșeli tipografice și alte erori . Why Not Us nu deține niciun fel de responsabilitate pentru orice pierdere sau prejudiciu care rezultă din utilizarea site-ului de către dumneavoastră.

CONDUITĂ INTERZISĂ

Fără a se limita de la cele de mai sus, sunteți în special de acord că nu veți utiliza Site-ul pentru:

Acces (sau încercarea de a accesa) site-ul prin orice alt mijloc decât prin interfața care este furnizată de Why Not Us;

Acces (sau încercarea de a accesa) site-ul prin orice mijloace automate (inclusiv utilizarea de script-uri sau crawler web);

Angajarea în orice activitate care interferează cu, sau perturbă aite-ul (sau serverele și rețelele care sunt conectate la site);

Postarea de mesaje („mesajele” includ upload, postare, distribuire, e-mail, publicare, reproducere sau punerea la dispoziție în alt mod) de orice continut care victimizează, hărțuiește, degradează, sau intimidează un individ sau grup de indivizi pe bază de religie, sex, orientare sexuală, rasă, etnie, vârstă, sau dizabilitate;

Imitarea oricărei persoane sau entități, inclusiv, dar nu limitat la, un reprezentant al Why Not Us, sau de stat fals sau eronat prin preluarea unei alte personalități;

Reproduce, duplica, copia, vinde, comercializa sau revinde orice aspect al site-ului pentru orice scop;

A viza să faci un rău minorilor în orice fel; a posta orice mesaje publicitare nesolicitate sau neautorizate, materiale promoționale, „junk mail”, „spam”, „scrisori în lanț”, „scheme piramidale”, sau orice altă forma de solicitări;

Posta orice continut care este ilegal, obscen, pornografic, dăunător, înșelător, amenințător, jenant, abuziv, de hărțuire, ură, defăimător, calomniator, invaziv la intimitatea altei persoane sau frauduloase;

Încalcă în mod intenționat orice prorietate, de stat este cazul, legislația națională sau internațională;

Să facă spam-ing sau flooding;

Să posteze sau transmită orice software sau alte materiale care conțin viruși, Trojan Horses, defecte, date bombă, sau alte elemente cu caracter distructiv; și/sau

Colectează sau încearcă să colecteze informații cu privire la alți utilizatori ai site-ului sau membrii fără consimțământul lor, inclusiv, fără a se limita, prin utilizarea sistemelor de „phishing”.

Ești de acrod că Why Not Us NU ESTE RESPONSABIL PENTRU materialele prezentate pe site sau postate pe site de catre DVS. SAU orice alt utilizator.

LINK-URI EXTERNE

Site-ul poate conține imagini și link-uri către site-uri terțe („Site-urile link-uite” ), inclusiv site-uri afiliate, care pot sau nu pot fi deținute sau operate de Why Not Us. Aceste site-uri sunt oferite doar pentru confortul dumneavoastră, și, includerea oricărui link nu implică afilierea , aprobarea sau adoptarea de către Why Not Us cu aceste site-uri sau orice informații conținute. Why Not Us nu a revizuit toate site-urile care sunt legate de website, așadar Why Not Us nu este responsabilă pentru conținutul oricărui site legat, inclusiv, fără limitare la orice alt link din aele site-uri, sau orice modificări sau actualizări la un site legat .

De asemenea, Why Not Us nu are niciun fel de răspundere dacă aceste site-uri :

încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale unei terțe părți;

sunt inexacte, incomplete sau induc în eroare;

nu sunt comerciale sau adecvat pentru un anumit scop;

nu prezintă un grad de securitate adecvat;

conțin viruși sau alte elemente cu caracter distructiv; sau

sunt licențioase sau calomnioase.

Atunci când părăsiți site-ul, ar trebui să fiți conștienți de faptul că termenii și politicile Why Not Us nu mai guvernează, și, prin urmare, ar trebui să revizuiți termenii și politicile aplicabile, inclusiv a vieții private și de colectare a datelor, practicate de site.

Orice alte implicații ale terților (inclusiv agenții de publicitate), incluse în site-ului sau serviciile sau participarea la promoții, inclusiv livrarea și plata pentru bunuri si servicii, sunt numai între dumneavoastră și agentul de publicitate sau alt terț. Why Not Us nu este responsabilă sau răspunzătoare pentru orice parte a unor astfel de tranzacții sau promoții .

SUNTEȚI DE ACORD CĂ UTILIZAREA SITE-URILOR LEGATE ESTE PE PROPRIUL RISC ȘI ÎN CONFORMITATE CU TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE UTILIZARE APLICABILE LA SITE-URI. PRIN ÎNREGISTRAREA SAU UTILIZAREA ACESTUI SITE, SUNTEȚI DE ACORD CĂ NU VEȚI TRAGE LA RĂSPUNDERE Why Not Us PENTRU RELAȚIILE CU ACESTE TERȚE PĂRȚI.

PROPRIETATE ȘI RESTRICȚII DE UTILIZARE

Conținutul site-ului, inclusiv toate software-urile site-ului, bazele de date, informații proprii și materiale, sunt deținute și operate de Why Not Us și partenerii săi. SITE-UL este protejat de drepturile de autor la nivel național, trademark si alte legi și recunoașteți că aceste drepturi sunt valabile și aplicabile. De asemenea, vă asumați să confirmați faptul că nu aveți nicio autoritate asupra utilizării site-ului sau gestionarea materialelor.

Informațiile și materialele furnizate pe sau prin site, dacă nu se specifică altceva, au drepturi de autor ale Why Not Us și sunt destinate să educe și să informeze despre evenimente, locații, și alte produse și servicii oferite sau descrise pe site. Nu se pot reproduce, distribui, republica, încărca, transmite, pregăti lucrări derivate, publica, vinde, transfera, cesiona, licenția sau utiliza în scopuri comerciale materialele protejat de copyright de pe site fără acordul prealabil scris al Why Not Us. Toate drepturile sunt exclusiv acordate conform acestortermeni și condiții către Why Not Us.

Mărcile, logo-urile și brand-urile de servicii afișate pe site (numite „Mărcile comerciale”) sunt mărci înregistrate și neînregistrate ale Why Not Us sau afiliați, sau prestatori de servicii. Toate drepturile rezervate sunt oferite respectivilor proprietari. Mărcile înregistrate deținute de Why Not Us înregistrate sau neînregistrate, nu pot fi utilizate sau reproduse fără permisiunea expresă a proprietarului mărcii comerciale ale Why Not Us, mărcile înregistrate nu pot fi folosite în moduri în care să provoace confuzie clienților, sau în orice fel care discreditează Why Not Us. Why Not Us va pune în aplicare drepturile de proprietate intelectuală pe mărci comerciale, inclusiv civil și al procedurii penale.

ACCES INTERNAȚIONAL

Acest Site poate fi accesat și din alte țări decât România. Acest site poate conține produse sau trimiteri la produse care nu sunt disponibile în afara României. Orice astfel de trimiteri nu implică neapărat că aceste produse vor fi disponibile în afara României. Dacă accesați și utilizați acest Site în afara României sunteți responsabil pentru respectarea legilor și reglementărilor locale.

REZILIEREA

Acești Termeni și Conditii sunt în vigoare până la anularea de către Why Not Us. Why Not Us își rezervă dreptul, fără notificare și la discreția sa, de a rezilia licența de a utiliza site-ul, și de a bloca sau de a preveni accesul viitor la utilizarea site-ului. La reziliere, trebuie să înceteze utilizarea Site-ului și să se distrugă toate materialele și copiile obținute de pe site. Orice încetare a acestor Termeni și Condiții nu va afecta drepturile și obligațiile (inclusiv fără a se limita , obligațiile de plată) ale părților care decurg înainte de data rezilierii .

POLITICA DE GARANȚII

Site-ul este oferit de Why Not Us „CA ATARE”. Why Not Us și membrii săi, manageri, agenții, angajații, afiliații și sponsorii nu pot face niciun fel de garanție, explicită sau implicită,cu privire la funcționarea site-ului sau conținutul materialelor și a produselor de pe site.

Why Not Us nu garantează faptul că materialele de pe site sunt corecte, complete, de încredere, și fără erori. Why Not Us nu este responsabilă pentru erorile tipografice sau omisiuni referitoare la prețuri, text, sau fotografie. În timp ce Why Not Us încearcă să asigure accesul și utilizarea site-ului în siguranță, Why Not Us nu poate și nu garantează faptul că site-ul sau serverele (S) sale sunt fără viruși sau alte componente dăunatoare. Why Not Us  poate aduce modificări materialelor din site, sau la produsele și prețurile descrise în ele, în orice moment fără preaviz. Informațiile publicate în site se pot referi și la produse, servicii sau promoții care nu sunt disponibile pentru tine.

LIMITAREA RĂSPUNDERII

În niciun caz Why Not Us, managerii, membrii, agenții, angajații, furnizorii sau orice alt asociat, nu vor fi responsabili pentru orice fel de daune directe, indirecte, punitive, accidentale, speciale, subsecvente sau fără limitare, daune pentru pierderea de utilizare, de profit sau de date, rezultate în urma utilizării site-ului sau serviciilor sale, chiar dacă Why Not Us a fost informată de posibilitatea de daune.

UNELE STATE/JURISDICȚII NU PERMIT EXCLUDEREA SAU LIMITAREA RĂSPUNDERII PENTRU DAUNE ACCIDENTALE. PRIN URMARE, LIMITAREA DE MAI SUS NU SE APLICĂ PENTRU DUMNEAVOASTRĂ. DACĂ SUNTEȚI NEMULȚUMIT DE ORICE PARTE DIN ACEST SITE, SAU DE ORICARE DINTRE ACEȘTI TERMENI ȘI CONDIȚII, soluția este încetarea utilizării acestui site și a serviciilor sale aferente.

VENDORII ȘI EXPOZANTII

Acești Termeni și Condiții se aplică pentru utilizarea site-ului www.streetfoodfestival.ro. Pentru detalii și informații ce țin de domeniul “Vendori și Expozanți” vă rugăm să accesați documentul intitulat: “Regulament Expozanți” disponibil pe acest website.

ÎNTREGUL ACORD

Acești Termeni și Condiții conțin întregul acord între părțile relative la Site și înlocuieste orice alte înțelegeri anterioare, scrise sau orale , între părți cu privire la acest subiect. Părțile recunosc și sunt de acord că prin accesarea acestor TERMENI ȘI CONDIȚII, acestea nu invocă și un acord scris sau oral, alte înțelegeri reprezentări sau garanții, sau alte metode care nu au fost nu în mod special prezentate în acești TERMENI ȘI CONDIȚII .

ÎNTREBĂRI ȘI NELĂMURIRI

Why Not Us încearcă să răspundă tuturor solicitărilor de materie legală. Orice astfel de problemă referitoare la acest website trebuie trimisă pe adresa [email protected]: