SMKD

Despre vendor

SMKD

delicii afumate, de prin lume adunate

 

Un ingredient de nelipsit în orice gastronomie, fie ea europeană, orientală sau americană, este carnea. De pui, vită sau porc, fiartă, prăjită la grill sau pregătită încet la smoker, tocată sau marinată, în funcție de preferințe sau rețetă, ea este acel lucru care desăvârșește un preparat și care capătă noi valențe atunci când este gătită exact așa cum trebuie.

 

Pentru amatorii de carne pregătită la smoker, SMKD este cea mai bună alegere în materie de mâncare. Folosind numai rețete proprii, reușesc să transforme carnea înntr-o adevărată operă de artă, suculentă și delicioasă, numai bună de servit împreună cu sosuri homemade, chipsuri de cartofi, chiar și într-o chiflă pufoasă de burger.

 

Gurmanzii mereu aflați în căutarea burger-ului perfect se pot delecta la truck-ul celor de la Burger Van, locul în care carnea nu este niciodată congelată, iar chiflele sunt mereu moi și proaspete. Prin intermediul metodei smash burger se realizează o crustă plină de savoare, iar acest face burgerii să se topească în gură, de la prima îmbucătură.

 

Poftă mare și explorare delicioasă!

 

meniu

MENIU

 

video