SHANGHAI

Despre vendor

SHANGHAI

gastronomie asiatică la pas de Street Food Festival

 

Cel mai bun lucru atunci când vine vorba de mâncarea stradală este diversitatea culinară de care se pot bucura gurmanzii indiferent de locul în care se află. Astfel, indiferent dacă vă este poftă de mâncare chinezească, mexicană, indiană sau grecească, Street Food Festival este locul ideal în care toate dorințele voastre în materie de gastronomie internațională se pot îndeplini.

 

În cazul în care vă doriți să gustați preparate din gastronomia poporului chinez, atunci neapărat trebuie să faceți o vizită celor de la Shanghai. Veți fi întâmpinați cu preparate deosebit de gustoase, precum noodles cu piept de pui, orez cu legume și bineînțeles nelipsitul pui shanghai, toate asezonate din belșug cu ciuperci proaspete, sos de soia și ulei de susan.

 

Dacă cumva vi s-a deschis apetitul pentru mâncare indiană, atunci trebuie negreșit să treceți pe la IndiVan, locul în care cele mai aromate și parfumate condimente orientale se combină perfect cu legumele proaspete și carnea de cea mai bună calitate pentru a vă oferi preparate cu gusturi și arome spectaculoase și de neimaginat.

 

Orice preparat pare incomplet dacă nu este însoțit și de o băutură răcoritoare, iar Arome este locul ideal pentru un fresh savuros și delicios. Aici, fructele și legumele sunt transformate în băuturi delicioase, pline cu vitamine, care vă ajută să vă răcoriți chiar și atunci când vremea de afară parcă vrea să depășească gradele care sunt pe termometru.

 

Așa că nu mai stați pe gânduri și bucurați-vă de aromele Asiei așa cum numai la Street Food Festival puteți. Poftă bună!

 

meniu

MENIU

 

video