INDIVAN

Despre vendor

INDIVAN

gastronomie asiatică la pas de Street Food Festival

 

 

Cel mai bun lucru atunci când vine vorba de mâncarea stradală este diversitateaa culinară de care se pot bucura gurmanzii. Astfel că indiferent dacă vă este poftă de mâncare chinezească, mexicană, indiană sau grecească, Street Food Festival este locul ideal în care toate poftele voastre vor fi îndeplinite.

 

Dacă poftele vă poartă către gastronomia poporului chinez atunci neapărat trebuie să faceți o vizită la Shanghai. Acolo vă veți putea delecta cu preparate deosebit de gustoase, precum noodles cu piept de pui, orez cu legume și bineînțeles nelipsitul pui shanghai, toate asezonate din belșug cu ciuperci proaspete, sos de soia și ulei de susan.

 

Iar dacă vi s-a deschis apetitul pentru mâncare indiană, atunci trebuie negreșit să treceți pe la IndiVan, locul în care cele mai aromate condimente orientale se combină cu legumele și carnea cde cea mai bună calitate pentru a vă oferi preparate cu gusturi și arome spectaculoase și de neimaginat.

 

Orice preparat pare incomplet dacă nu este însoțit și de o băutură răcoritoare, iar Arome este locul ideal pentru un fresh savuros și delicios. Aici, fructele și legumele sunt transformate în băuturi delicioase, pline cu vitamine, care vă ajută să vă răcoriți atunci când gradele din termometru par să fie insuficiente pentru soarele de afară.

 

Așa că nu mai stați pe gânduri și bucurați-vă de aromele Asiei așa cum numai la Street Food Festival puteți. Poftă bună!

 

 

meniu

MENIU

INDIAN RELOADED

PORK VINDALOO

PANEER BUTTER MASALA

RATANDA BHAJYIAS

video