COT COT

Despre vendor

COT COT

de la cele mai bune ingrediente, la cele mai bune preparate

 

 

Poate cel mai important aspect pe care îl avem în minte atunci când ne referim sau vorbim despre preparatele pe bază de carne este calitatea acesteia. Indiferent cât de cunoascută, delicioasă sau complexă este o rețetă, acesta nu poate fi realizată dacă ingredientele folosite nu sunt proaspete și nu se ridică la anumite standarde.

 

„Dar unde pui nu e, nimic nu e”, ar putea adapta bucătarii de la Cot Cot un șlagăr celebru din anii '90. Nici nu ar avea cum să spună altceva din moment ce puiul este ingredientul principal în toate preparatele lor. Fie că vorbim despre aripioare picante, un burger apetisant sau biluțe din carne de pui umplute cu brânză din abundență, toate fac deliciul pofticioșilor de toate vârstele.

 

Așa că cine spunea că puiul este plictisitor și că nu se mai pot face preparate noi și extraordinar de gustoase cu el, se înșeală amarnic. Și pentru nu vrem doar să ne credeți pe cuvânt, vă invităm, dragi pofticioși, să veniți să să încercați pe gustul vostru toate mâncărurile delicioase pe care vi le propun cei de la Cot Cot.

 

S-avem poftă!

 

meniu

MENIU

CHICKEN BOMB

COT COT BURGER

SPECIAL BURGER

CHICKEN STRIPS

FRIED POTATOES

SPICY WINGS

video