AROME

Despre vendor

AROME

Traseu culinar la ceas de Street Food Festival

 

 

O simplă plimbare prin Street Food Festival e mereu mai mult decât simplă. Mereu intervine o poftă nouă sau o dorință nouă de a încerca cine știe ce preparat venit dintr-un colț îndepărtat al lumii. Din fericire, preț de câteva zile, toate poftele pot fi îndeplinite.

 

Puteți porni călătoria culinară de la un pulled pork la Eat On, un preparat ce și-a câștigat repede un loc de cinste în meniurile de la noi după ce a cucerit preț de zeci de ani America. Un deliciu fraged care este rezultatul unui proces termic de gătire la temperatură mică, preț de câteva ceasuri, astfel încât carnea să se topească în gură și să ofere o aromă bogată. Un deliciu garantat!

 

Călătoria poate continua cu o vizită la Naked Potato unde o gașcă de pofticioși a preluat unul dintre cele mai delicioase obiceiuri ale Belgiei: cartofii prăjiți însoțiți, musai, de sosuri care mai de care mai delicioase. O garnitură care poate fi consumat foarte bine ca fel principal, un răsfăț creat parcă pentru un eveniment ca Street Food Festival. De neratat atunci când veniți la festival.

 

Capăt de călătorie, care ulterior se poate repeta, este cu siguranță Arome. Destinația perfectă  atunci când ești în căutarea unui strop de răcoare, unde legumele și fructele proaspete se transformă în cele mai delicioase fresh-uri și smoothie-uri, adevărate bombe de vitamine și arome. Haideți la Street Food Festival să vă bucurați de mixuri aromate, răcoritoare și surprinzătoare.

 

La drum cu poftă bună!

meniu

MENIU

 

video